Schepijs

Ambachtelijk

Italiaans schepijs

in MEER DAN 48 verschillende smaken

 

Passie

voor smaak

Bij IJssalon Geleijnse zorgt liefde, passie voor het vak en elk klein detail van onze producten, ervoor dat we al meer dan 30 jaar het heerlijkste Italiaanse schepijs op ambachtelijke wijze bereiden. Als echte vakmensen gaan we uit van de zorgvuldige selectie van de grondstoffen die voldoen aan de beste verwerking bij ieder fase. De producten van de aarde, al verzekerd voor hun kwaliteit en seizoensinvloeden, tezamen met onze passie en techniek zorgen ervoor dat we elke dag opnieuw het heerlijkste schepijs met geraffineerde smaken kunnen bereiden en aan onze klanten kunnen leveren. Ons ambachtelijk gemaakt ijs is een product dat de kwaliteit en de creativiteit van echt Italiaans schepijs evenaart waarvoor wij al meerdere malen beloond zijn. Wij voelen een verantwoordelijkheid om uw momenten van geluk te voeden.

IJssalon Geleijnse, waar kwaliteit wordt gezien.

 

 

 

 

De beste ingredienten

De beste ingredienten

Ambachtelijk ijs

IJssalon Geleijnse maakt haar ambachtelijk ijs dagelijks vers volgens eeuwenoud Italiaans recept, bereid met verse en natuurlijke ingrediënten. IJssalon Geleijnse maakt voor de bereiding geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Het ambachtelijke ijs behoudt hierdoor haar pure smaak.

Maak het nóg lekkerder

“Het water loopt je in de mond en de chocolade komt uit de kraan”.
Bij IJssalon Geleijnse willen we dat u kunt genieten van onze lekkere producten. Ons prachtige ijs kan nog lekkerder gemaakt worden door er chocolade aan toe te voegen.

Meer dan 48 smaken

In onze vitrine hebben wij, afhankelijk van het seizoen, 24 tot 48 verschillende smaken waar u uit kunt kiezen. Al deze smaken wisselen regelmatig, zodat we ons aanbod aantrekkelijk houden voor onze klanten. Naast basis smaken met en zonder gluten en lactose, hebben wij ook suikervrij ijs. In ons bedrijf is een allergenen lijst aanwezig.

 

Lekker ontspannen

Lekker ontspannen

 

De ijssalon beschikt over twee televisieschermen en een beamer waarop s’-avonds gezellige muziek wordt vertoond. Kom gezellig bij ons langs en geniet van een heerlijke Cappuccino, Latte Macchiato, Expresso of een lekker bakje thee. Voor de kinderen hebben wij frisdrank. In de latere uurtjes kunnen wij u ook een biertje aanbieden.

Kom gezellig langs!

 

CarImg_302322

 

koffie-2